Magazinul saliut.md respecta dreptul consumatorului la protectia datelor cu caracter personal si asigura o confidentialitate sporita a informatiilor furnizate de clientii companiei. Prin urmare, ne asumăm întreaga responsabilitate ca toate informațiile primite de la utilizator în timpul utilizării site-ului magazinului online saliut.md să fie folosite strict în scopul propus și protejate în mod fiabil de accesul neautorizat al terților.

Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal
Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează folosind diverse metode și instrumente specifice, precum: stocarea formularelor completate de utilizator, sondaje online în baza de date a companiei, urmărirea traficului site-ului folosind software profesional, gestionarea buletinelor informative, utilizarea aplicațiilor specifice etc. necesită înregistrare sau abonament, pentru care utilizatorului i se solicită anumite date. Informațiile solicitate sunt folosite pentru identificarea, confirmarea, completarea contului.

Toate datele sunt folosite pentru a informa și îmbunătăți serviciul. Unicul proprietar al datelor primite este saliut.md, care garantează respectarea dreptului la viață privată. Termenii politicii de confidențialitate se aplică numai datelor furnizate de utilizator în mod voluntar.

Clienții magazinului online saliut.md trebuie să știe că datele lor personale vor fi stocate și prelucrate pentru a:

Completarea bazei de informații a companiei pentru întocmirea rapoartelor statistice;
Informarea despre noi oferte profitabile, reduceri, promoții în magazinul online saliut.md și alte evenimente organizate de compania noastră prin diverse canale de comunicare (e-mail, mesaje SMS, notificări Push etc.).
Ce date personale sunt prelucrate?
Colectăm informații pentru utilizarea cât mai convenabilă a serviciilor noastre. Practic, colectăm informații de identificare personală direct de la dvs. atunci când faceți următoarele:

Creați un cont sau cumpărați bunuri pe site-ul nostru (în acest caz, se spune despre date personale precum nume, prenume, număr de telefon de contact, adresa de e-mail, adresa fizică, modalitatea de plată, detaliile cardului bancar etc.)
Solicitați asistență de la asistența noastră pentru clienți (acesta ar putea fi, de exemplu, un număr de telefon);
Completați formulare de contact sau solicitați orice informații de la noi (de exemplu, o adresă de e-mail);
Participați la concursuri și sondaje, aplicați pentru un loc de muncă sau participați la alte activități pe care le desfășurăm, care ar putea necesita informații despre dvs.
Magazinul online saliut.md colectează date personale ale utilizatorilor obținute cu acordul lor voluntar pentru următoarele:
Confirmare / trimitere / furnizare factură;
Rezolvarea problemelor apărute cu privire la comenzi, contracte, servicii și bunuri achiziționate;
Asigurarea accesului la anumite servicii;
Trimiterea regulată de știri sau alte informații despre viitoarele reduceri, promoții, bonusuri în formă electronică;
Feedback-ul clienților;
Obiective statistice.
În unele cazuri, saliut.md folosește adresele IP ale utilizatorilor (Internet Protocol Address) și alte date care nu au nicio legătură cu informațiile personale fără acordul lor voluntar. De exemplu, timpul de vizitare a site-ului, locul din care a fost intrat în site, versiunea browserului, sistemul de operare, sunt folosite pentru a monitoriza următoarele aspecte:

Administrarea site-ului;
Analiza, identificarea intereselor utilizatorilor;
Utilizarea datelor pentru statistici demografice;
Îmbunătățirea navigării pe site;
Publicarea celor mai relevante și utile informații pentru utilizatori. Magazinul online saliut.md se angajeaza sa ia masurile de securitate necesare pentru a asigura confidentialitatea si protejarea datelor personale primite de la utilizator. Pentru mai multe informații, consultați politica de confidențialitate a site-ului nostru.
Destinatarii datelor cu caracter personal
Destinatarii datelor cu caracter personal sunt obligati sa respecte cerintele legislatiei in vigoare. Accesul la informațiile personale sau transferul acestora poate fi asigurat:

Angajații companiei noastre pentru a înregistra clienți noi sau a plasa o comandă;
Departamentul de Logistica pentru livrarea comenzii;
Parteneri companiei;
Furnizori de servicii de plată/bancare;
Furnizori de servicii de cercetare de marketing;
Furnizori de servicii de promovare si publicitate;
Furnizori de servicii IT;
Alte entități guvernamentale sau juridice să inițieze proceduri penale.
Bază legală
Pentru mai multe informații, puteți consulta legislația în vigoare: Legea RM Nr. 133 din 07/08/2011 privind protecția datelor cu caracter personal;

Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (regulamentul general privind protecția datelor)